ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: YouTuber που «μεταμορφώθηκε» σε ζώο το μετάνιωσε - Ανακάλυψε ότι δεν είναι τόσο εύκολο

Μία από τις επόμενες στολές που σκέφτεται να φτιάξει είναι ένα πάντα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Roshan Patel, Smithsonian’s National Zoo and Conservation Biology Institute via AP

Ένας YouTuber που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στην προσπάθειά του να μεταμορφωθεί σε ζώο ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ για την κατασκευή ειδικού κουστουμιού δηλώνει απογοητευμένος και έτοιμος να δει διαφορετικά το όλο θέμα.

Ο Ιάπωνας γνωστός ως Toco όπως αναφέρει ο Independent ξόδεψε περίπου 13.000 ευρώ για μια προσαρμοσμένη στολή σκύλου από εταιρεία που κατασκευάζει κοστούμια για ταινίες, διαφημίσεις, εκδηλώσεις και μεμονωμένα αιτήματα πελατών.

Τώρα δηλώνει ότι αποφάσισε ότι τα σκυλιά ίσως είναι καλύτερα να παραμείνουν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου όχι να γίνει ο άνθρωπος σκυλί αν και δεν αποκλείει να αποκτήσει στολές άλλων ζώων

Αλλά τώρα σκέφτεται να δοκιμάσει και άλλα ζώα, αφού ανακάλυψε ότι το να κινείσαι σαν σκύλος δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Ο Toco δήλωσε στο ιαπωνικό πρακτορείο WanQol ότι οι διαφορές μεταξύ της δομής των οστών του ανθρώπου και του σκύλου καθιστούν δύσκολη τη μίμηση των κινήσεων του σκύλου, αλλά θα ήθελε παρόλα αυτά να εκπληρώσει το όνειρό του «να γίνει ένα άλλο ζώο κάποια μέρα», σύμφωνα με τη New York Post.

Ένα βίντεο με πάνω από 80.000 προβολές που αναρτήθηκε στο κανάλι του Toco στο YouTube τον Δεκέμβριο του 2023 τον δείχνει να προσπαθεί (και να αποτυγχάνει) να λάβει μέρος σε μαθήματα ευκινησίας ενός σκύλου.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο προσπαθεί να ανέβει κουτσαίνοντας τρεις φορές ένα πλαίσιο Α-πριν τελικά αποδεχτεί την ήττα του και κυλιστεί στο έδαφος, βγάζοντας τις «πατούσες» του στον αέρα.

Το τελευταίο βίντεο στο κανάλι του με σχεδόν 65.000 συνδρομητές τον δείχνει να ολοκληρώνει πιο κατάλληλες εργασίες, όπως το σκούπισμα και την εκγύμναση 1+1.

Σε συνέντευξή του στη New York Post, ο Τόκο, που δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα καθώς φοβάται τις αντιδράσεις όσων τον γνωρίζουν, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον κόσμο που θεωρεί ότι το κοστούμι του είναι ένα γούνινο φετίχ: «Αυτό είναι το χόμπι μου, οπότε θα συνεχίσω. Με κάνει ευτυχισμένο και τους άλλους ανθρώπους επίσης».

Παρά το φόβο του, επιμένει στο πάθος του και έχει προτείνει να φτιάξει κοστούμια άλλων φυλών σκύλων, όπως το σιβηρικό χάσκι, το μαλαμούτ της Αλάσκας και το γκόλντεν ριτρίβερ.

Έχει επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για άλλα είδη ζώων εξ ολοκλήρου και σκέφτεται να παραγγείλει μια στολή πάντα, αν και δεν έχει πει αν έχει κάνει ακόμη παραγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης