ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο βρέφος της

Ιταλία: Εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο βρέφος της

Ιταλός αστυνομικός από το σώμα των Carabinieri.

ΑP Photo/Gregorio Borgia

Για δολοφονία εκ προθέσεως κατηγορείται από την ιταλική δικαιοσύνη μια 28χρονη γυναίκα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, η οποία εργάζεται σε κρουαζιερόπλοιο, καθώς φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο βρέφος της. Το νεογνό βρέθηκε νεκρό στο Silver Whisper ενώ έπλεε στ' ανοικτά της Τοσκάνης.

Η φερόμενη ως παιδοκτόνος εργαζόταν στο πλοίο Silver Whisper, με σημαία από τις Μπαχάμες και, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, δολοφόνησε το δύο μόλις ημερών παιδί της, το οποίο γέννησε εν πλω, χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι κυοφορούσε.

Όπως γράφει ο Τύπος, έκρυψε το πτώμα του άτυχου βρέφους μέσα στην καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους συναδέλφους της, πάνω στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας που έδειξε κατά τις μόλις δύο πρώτες ημέρες της ζωής του.

Οι καραμπινιέροι ειδοποιήθηκαν από τους εργαζόμενους στο κρουαζιερόπλοιο, όταν αυτό βρισκόταν στα ανοικτά της Τοσκάνης. Έσπευσαν, με ταχύπλοο και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν σε σύγχυση, εντόπισαν το πτώμα του νεογέννητου και περισυνέλεξαν αποδεικτικά στοιχεία.

Η παιδοκτόνος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Γκροσέτο, υπό περιορισμό, όμως σύνυτομα πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στις φυλακές τις Φλωρεντίας.

Μέσα στις επόμενες ώρες ιατροδικαστής πρόκειται να πραγματοποιήσει τη νεκροψία.

Στο μεταξύ το κρουαζιερόπλοιο σάλπαρε από την Τοσκάνη για να συνεχίσει το ταξίδι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ