Ρώμη: Πουλά και τη «βίλα Γκράντε» στην Αππία Οδό η οικογένεια Μπερλουσκόνι
Ανανεώθηκε:

Τη βίλα Γκράντε, την πολυτελή ιδιόκτητη κατοικία του μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού, η οποία βρίσκεται στη Ρώμη σκοπεύουν να πουλήσουν τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού Τύπου.
Η έπαυλη βρίσκεται στην ιστορική Αππία Οδό και επί σειρά ετών, πριν τον Καβαλιέρε, εκεί διέμενε ο γνωστός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι. Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός είχε αγοράσει την έπαυλη το 2001 έναντι 3,75 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για οίκημα 1.250 τ.μ. με άλλα περίπου 1.000 τ. μ. κήπου και μια μεγάλη πισίνα.
Ο Μπερλουσκόνι είχε μετακομίσει στη Βίλα Γκράντε όταν αποφάσισε να φύγει από τον πρώτο όροφο του Μεγάρου Γκρατσιόλι, στο κέντρο της Ρώμης, όπου για ένα «διαμέρισμα» 1.600 τετραγωνικών μέτρων, πλήρωνε ενοίκιο 40.000 ευρώ μηνιαίως. Σύντομα, στην πρώην κατοικία του «μίστερ τιβί» στο Παλάτσο Γκτατσιόλι θα φιλοξενηθεί η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλαξε χέρια η βίλα του Μπερλουσκόνι στη Λαμπεντούζα - Ποιος ο αγοραστής

Οι απώλειες του 2023: Σημαντικές προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή

Ιταλία: Τα παιδιά του Μπερλουσκόνι θέλουν να πουλήσουν μεγάλο μέρος της ακίνητης περιουσίας του

Θεσσαλονίκη: Δήμος Καλαμαριάς, 1ο ΕΠΑΛ και Cleaningans έβαλαν... σκούπα στο Κόδρα
19:59
Τραμπ: Δεν με νοιάζει καθόλου αν αυξηθούν οι τιμές των εισαγόμενων αυτοκινήτων λόγω δασμών
19:48
Οι Κούρδοι της Συρίας αμφισβητούν τη νομιμότητα της νέας κυβέρνησης
19:40
Επίσκεψη Δένδια σε φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού της Ιταλίας στον Πειραιά
19:33