ΚΟΣΜΟΣ

Όταν μπέρδεψαν τον λογαριασμό του Tom Holland με εκείνον του Tom Hollander

Όταν μπέρδεψαν τον λογαριασμό του Tom Holland με εκείνον του Tom Hollander
Associated Press (collage)

Με έναν έξτρα μισθό -μπόνους ύψους ενός εκατομμυρίου βρέθηκε στο λογαριασμό του ο ηθοποιός Tom Hollander, που, όμως, προοριζόταν για τον σταρ του Spider-Man, Tom Holland.

Στην «Late Night with Seth Meyers» του NBC τη Δευτέρα, ο οικοδεσπότης της εκπομπής αναφέρθηκε στην ομοιότητα του ονόματος του Hollander με τον Holland και τον ρώτησε εάν τους μπερδέυουν.

Ο Hollander απάντησε αστειευόμενος: «Ναι. Ήταν πολύ δύσκολο όταν συνέβη» γιατί, όπως εξήγησε, έχει περισσότερα χρόνια στο χώρο απ' ότι ο Holland, όπως μεταδίδει το CNNi.

Ο Hollander συνέχισε να θυμάται τι συνέβη όταν ήταν στο ίδιο πρακτορείο με τον σταρ του «Spider-Man», κάτι το οποίο διήρκησε για λίγο μόνο. «Μπερδεύτηκαν» ακόμη και οι εργαζόμενοι στο λογιστήριο.

Ένα βράδυ είχε πάει να δει μια παράσταση στο θέατρο, η οποία κόστιζε περίπου 350 ευρώ (300 λίρες Αγγλίας). Κάποια στιγμή άνοιξε τα e-mail του, όπου είχε λάβει ένα εισερχόμενο, το οποίο έγραφε: «Δελτίο πληρωμής: Το πρώτο σας μπόνους για την ταινία «The Avengers».

Ο ίδιος σάστισε, σκέφτηκε «μα εγώ δεν είμαι στους Avengers» και μετά όταν το συνειδητοποίησε σκέφτηκε το πόσο υπέρογκο ήταν το ποσό αυτό: «δεν ήταν ο μισθός του, ήταν το πρώτο του μπόνους στο box office, το πρώτο. Μιλάμε για ένα επταψήφιο ποσό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ