Χεζμπολάχ: Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με το Ισραήλ

Ο υπαρχηγός της Χεζμπολάχ, Ναίμ Κάσσεμ, διαμήνυσε στο Τελ Αβίβ ότι η οργάνωση του Λιβάνου είναι έτοιμη για πόλεμο, με αφορμή τις δηλώσεις από τη μεριά του Ισραήλ ότι θα επιτεθούν στον Λίβανο εάν χρειαστεί.
Ο Ναίμ Κάσεμ δήλωσε πως η φιλοιρανική σιιτική οργάνωση, σύμμαχος της Χαμάς, είναι έτοιμη για ότι χρειαστεί χωρίς να φοβάται τις απειλές είτε από το Ισραήλ είτε τις ΗΠΑ. «Έχουμε επίγνωση ότι είμαστε μέρος της σύγκρουσης και εάν το Ισραήλ το παρατραβήξει θα απαντήσουμε», τόνισε
Επιπλέον, ο Κασέμ σημείωσε «την αναγκαιότητα αντιμετώπισης των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ισραήλ, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και άλλων μέσω της αντίστασης στην Παλαιστίνη, τον Λίβανο, καθώς και σε αδελφά έθνη όπως το Ιράν, η Υεμένη, το Ιράκ, μεταξύ άλλων».
Την Τετάρτη, ο αρχηγός του ισραηλινού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Χερτσί Χαλεβί, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε διοικητήριο στην πόλη Σάφεντ είχε δηλώσει ότι ο Ισραηλινός στρατός βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και ότι έχουν εγκρίνει διάφορα σχέδια για το μέλλον και ότι πρέπει να είναι έτοιμοι να να επιτεθούν εαν χρειαστεί στον Λίβανο.
Δυνάμεις του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ ανταλλάσσουν πυρά στα σύνορα από την 8η Οκτωβρίου, δηλαδή την επομένη του ξεσπάσματος του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα στη Γάζα - Φόβοι για «εξάπλωση» του πολέμου

Ισραηλινός στρατός: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για επίθεση στον Λίβανο»

Μέσω προπληρωμένων καρτών από 15/3 η καταβολή παροχών της ΔΥΠΑ - Μπόνους συμμετοχή σε «λοταρία»
04:00
Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών ΑΣΕΠ για το «Βοήθεια στο Σπίτι» - Κατηγορία ΔΕ
03:00
Επίδομα Παιδιού: Εκπνέει η προθεσμία για τις αιτήσεις - Πότε κλείνει η πλατφόρμα
02:00.jpg?t=oztjBR8y0r9OaqvDOw1qxQ)
ΕΝΦΙΑ 2025: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά - Πληρωμές έως 12 δόσεις
01:00