Νετανιάχου: Η Παλαιστινιακή Αρχή όπως και η Χαμάς θέλει να μας καταστρέψει
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κνεσέτ ότι η Παλαιστινιακή Αρχή θέλει να καταστρέψει το Ισραήλ «σταδιακά», σύμφωνα με διαρροές από την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση που δημοσιεύονται σε εβραϊκά μέσα ενημέρωσης.
«Η διαφορά μεταξύ της Χαμάς και της ΠΑ είναι μόνο ότι η Χαμάς θέλει να μας καταστρέψει εδώ και τώρα, ενώ η ΠΑ θέλει να το κάνει σταδιακά», φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του Times of Israel.
Ο Νετανιάχου έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θεωρεί την Παλαιστινιακή Αρχή βιώσιμη επιλογή για να κυβερνήσει τη Γάζα μετά τον πόλεμο με τη Χαμάς, επικαλούμενος την έμμεση υποστήριξή της στην τρομοκρατία μέσω της εκπαίδευσης και της καταβολής υποτροφιών σε τρομοκράτες και τις οικογένειές τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατασκοπευτικό θρίλερ στην Κύπρο: Η δήλωση Νετανιάχου που άναψε «φωτιά» σε Τουρκία και Κατεχόμενα
Νετανιάχου προς Χαμάς: «Τελείωσε - Παραδοθείτε τώρα»
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14 Ιανουαρίου)
06:30
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους
06:00
ΑΑΔΕ: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ - Πώς θα λειτουργεί
05:00