ΗΠΑ: Οδηγός σχολικού λεωφορείου επιτέθηκε σε μαθητή και προσπάθησε να τον πνίξει (Vid)
Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν ο οδηγός ενός σχολικού λεωφορείου επιτέθηκε σε μαθητή, σπρώχνοντας αρχικά, χαστουκίζοντας και στη συνέχεια προσπαθώντας να τον πνίξει.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 77χρονο Μάιλς Τζένκινς, ο οποίος επιτέθηκε σε ένα αγόρι κατά τη διάρκεια διαμάχης έξω από το γυμνάσιο του Μαρέρο.
Στο βίντεο το οποίο μετέδωσε το Fox 8 Live, ο ηλικιωμένος φέρεται να πλησίασε τον ανήλικο μαθητή, να τον έσπρωξε πίσω στο κάθισμα του λεωφορείου και να τον χαστούκισε, πριν τον σπρώξει ξανά.
Μάλιστα ενώ ο μαθητής προσπαθεί να αμυνθεί, ο Τζένκινς φαίνεται να τον σπρώχνει προς το παράθυρο και βάζει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό του αγοριού, πνίγοντάς το για αρκετά δευτερόλεπτα.
Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στο γραφείο του Σερίφη του Τζέφερσον, που διενέργησε έρευνα και προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού στις 31 Οκτωβρίου.
«The Bride»: Έρχεται η θρυλική επιστροφή της «Νύφης του Φρανκενστάιν» με τον Κρίστιαν Μπέιλ
09:44
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29
Νέα σελίδα στις σινοκαναδικές σχέσεις - Κρίσιμες επαφές στο Πεκίνο για Σι και Κάρνι
09:29