Σενεγάλη: Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 23 νεκροί είναι ο απολογισμός της ανατροπής λεωφορείου σε αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Σενεγάλης, σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου της αφρικανικής χώρας Μακί Σαλ στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).
Στο νοσοκομείο της πόλης Λουγκά διακομίστηκαν δεκάδες τραυματίες, είπε στο πρακτορείο Reuters η αντιδήμαρχος Μαντζιγκέν Γκεγέ Σανκαρέ.
Στις αρχές του έτους είχαν σημειωθεί άλλα δύο πολύνεκρα δυστυχήματα με λεωφορεία στη Σενεγάλη.
- Στις 16 Ιανουαρίου, 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 24 τραυματίστηκαν εξαιτίας της σύγκρουσης λεωφορείου με φορτηγό, στην ίδια περιοχή.
- Στις 8 Ιανουαρίου, 40 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο κατά τη σύγκρουση δύο λεωφορείων στο κεντρικό τμήμα της χώρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τραγωδία στη Σενεγάλη: Νεκρά 11 νεογέννητα μετά από πυρκαγιά
ΚΟΣΜΟΣ
Στις ακτές της Σενεγάλης το πιο πολύνεκρο ναυάγιο του 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41
ΔΙΕΘΝΗ
Αστάθεια στις αγορές πετρελαίου - Τι βλέπουν οι αναλυτές
10:41
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ