Έξαλλοι οι Τούρκοι με Έλληνα που σήκωσε την ελληνική σημαία μπροστά από την Αγία Σοφία
Ανανεώθηκε:

Οργή στην Τουρκία προκάλεσε η κίνηση του Έλληνα TikToker Μιχάλη Κανδύλα ο οποίος ανέβασε βίντεο ποζάροντας με την ελληνική σημαία μπροστά από την Αγία Σοφία.
Στο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Μιχάλης Κονδύλας, κρατάει την ελληνική σημαία μπροστά από την Αγία Σοφία και λέει: «Η Αγία Σοφία θα είναι πάντοτε εκκλησία. Και όχι απλά εκκλησία, ελληνική εκκλησία. Ζήτω η Ελλάς. Ζήτω η Κωνσταντινούπολη. Η Πόλη θα είναι πάντοτε ελληνική πόλη».
Τουρκικά ΜΜΕ αλλά και ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ έκαναν λόγο για πρόκληση. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλες οι αντιδράσεις που του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα.

Ο Τσελίκ με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Το τζαμί της Αγίας Σοφίας είναι η καρδιά του λαού (...) Ο φύλακας της είναι η σημαία μας με την ημισέληνο και το αστέρι».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυλαία στην Αγιά Σοφιά της προεκλογικής εκστρατείας Ερντογάν

Ερντογάν: Ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία με προσευχή στην Αγία Σοφία

Χαρδαλιάς: Αρωγός στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίση η περιφέρεια Αττικής
14:07
Financial Times: Δεν θα παραστεί στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών ο Κινέζος πρόεδρος
13:55
Tζιν Χάκμαν: Λύθηκε το μυστήριο με τον θάνατο του σκύλου του
13:43
Νέος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ο μητροπολίτης Κορυτσάς Ιωάννης
13:31