Αποτελέσματα Βrexit: Οι G7 δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν την στενή επικονωνία
Οι υπουργοί Οικονομικών της ομάδας της G7 δεσμεύθηκαν σήμερα να συνεχίσουν να έχουν στενή επικοινωνία για τις κινήσεις στην αγορά και την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και να συνεργάζονται κατά τον προσήκοντα τρόπο, μετά την ψήφο της Βρετανίας υπέρ του Brexit.
Οι υπουργοί Οικονομικών της G7 ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην αγορά ενώ αναγνωρίζουν ότι η υπερβολική αστάθεια και οι άτακτες διακυμάνσεις στις συναλλαγματικές ισοτιμίες μπορούν να πλήξουν την οικονομική και την χρηματοπιστωτική σταθερότητα.
Παράλληλα διαβεβαιώνουν πως η οικονομία και ο χρηματοπιστωτικός κλάδος της Βρετανίας παραμένουν ανθεκτικοί ενώ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι οι βρετανικές Αρχές είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του δημοψηφίσματος.
«The Bride»: Έρχεται η θρυλική επιστροφή της «Νύφης του Φρανκενστάιν» με τον Κρίστιαν Μπέιλ
09:44
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29
Νέα σελίδα στις σινοκαναδικές σχέσεις - Κρίσιμες επαφές στο Πεκίνο για Σι και Κάρνι
09:29