ΚΟΣΜΟΣ

Χίλαρι Κλίντον κατά Τραμπ: Ο βασιλιάς του χρέους θα προκαλέσει ύφεση στις ΗΠΑ

Χίλαρι Κλίντον κατά Τραμπ: Ο βασιλιάς του χρέους θα προκαλέσει ύφεση στις ΗΠΑ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ASHLEY LANDIS

Σφοδρή επίθεση προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σήμερα σε ομιλία της η Χίλαρι Κλίντον, χαρακτηρίζοντας τον «βασιλιά του χρέους».

Μάλιστα, η υποψήφια των Δημοκρατικών επισήμανε πως αν εκλεγεί ο μεγιστάνας, θα φέρει μια δυνητική καταστροφή στην οικονομία των ΗΠΑ.

"Έκανε περιουσία κηρύσσοντας πτωχεύσεις και αποσπούσε χρήματα από τους πιστωτές του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν κάνουν δουλειές με τον τρόπο του Τραμπ", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την ομιλία της, που επικεντρώθηκε σε οικονομικά θέματα, η Κλίντον επισήμανε ότι οι δηλώσεις που κάνει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, προκαλούν την άνοδο και την πτώση του χρηματιστηρίου.

Νωρίτερα, το Associated Press μετέδωσε πως η Χίλαρι Κλίντον δεν θα περιλάβει τον Μπέρνι Σάντερς στον κατάλογο με τα ονόματα των υποψηφίων για τη θέση του αντιπροέδρου. Το πρακτορείο ειδήσεων, που επικαλείται πηγές του Δημοκρατικού κόμματος, αναφέρει ότι για τη θέση του αντιπροέδρου θα εξεταστούν οι γερουσιαστές: Ελίζαμπεθ Γούορεν (Μασαχουσέτη) και Τιμ Κέιν (Βιρτζίνια) καθώς και ο υπουργός Οικιστικής Ανάπτυξης Τζούλιαν Κάστρο.