Ουκρανική επίθεση με drone στο Μπερντιάνσκ - Πληροφορίες για νεκρούς Ρώσους στρατιώτες
Ανανεώθηκε:

Μεγάλη έκρηξη, πιθανότατα από drone, σημειώθηκε στο Μπερντιάνσκ, την πόλη-λιμάνι στην περιφέρεια της Ζαπορίζια της νοτιοανατολικής Ουκρανίας που έχουν καταλάβει ρωσικές δυνάμεις, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ.
Ένα μεγάλο σύννεφο καπνού σκέπασε την πόλη με τις πληροφορίες ακόμα να είναι συγκεχυμένες για το ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης με τον ιστότοπο ωστόσο, Kyiv Independent, να αναφέρει ότι υπάρχουν αρκετά θύματα μεταξύ των Ρώσων στρατιωτών που βρίσκονται στον πόλεμο.
Σε ανάρτηση του στα social media αναφέρει ότι ρωσικές πηγές έχουν επιβεβαιώσει τους θανάτους τουλάχιστον δύο στρατιωτών με άγνωστο ακόμη το αριθμό των τραυματιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι διέκοψε συνέντευξη Ουκρανού αξιωματούχου στο BBC - Δείτε ποιος ήταν ο λόγος

ΚΟΣΜΟΣ
Ο πόλεμος αποδυνάμωσε τις ρωσικές θέσεις στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης

ΚΟΣΜΟΣ
Άλπεις: Σφοδρή χιονόπτωση δυσχεραίνει τις μετακινήσεις σε Ελβετία και Γαλλία - Κίνδυνος χιονοστιβάδων
15:22
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ: Η ΕΚΤ αποφάσισε νέα μείωση επιτοκίων με φόντο το «Trump Effect»
15:15
ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά: Στη ΜΕΘ 21χρονος μετά από τροχαίο - Έπεσε πάνω σε σταθμευμένο λεωφορείο
15:13
ΕΛΛΑΔΑ
Πέντε συλλήψεις σε Κω και Κάλυμνο για είδη πυροτεχνίας και εκρηκτικές κατασκευές
15:04
ΑΝΑΠΤΥΞΗ