Συνελήφθη στην Ίμπιζα η κόρη του Μικ Τζάγκερ, Τζέιντ

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στην Ίμπιζα στην Τζέιντ Τζάγκερ, κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ.
Η Τζέιντ συνελήφθη επειδή επιτέθηκε σε αστυνομικούς και θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου αύριο
Η 51χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων διέμενε σε ξενοδοχείο στο δημοφιλές ισπανικό νησί τουλάχιστον από τις 11 Μαΐου, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram. Συνελήφθη χθες μαζί με έναν άνδρα.
Είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός σε ένα εστιατόριο, στην πρωτεύουσα του νησιού, ανέφερε η εφημερίδα El Pais, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες.
Ο άνδρας που τη συνόδευε έγινε επιθετικός απέναντι στους σερβιτόρους και το ζεύγος εκδιώχθηκε από το εστιατόριο. Καθώς εκείνος συνέχιζε να εκτοξεύει ύβρεις από τον δρόμο, κλήθηκε η αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας αντιστάθηκε ενώ η Τζάγκερ τους επιτέθηκε, με γρατζουνιές και γροθιές με αποτέλεσμα τη σύλληψή της.

Χανιά: Αθωώθηκε ο 28χρονος που χτύπησε τη σύντροφό του και άρπαξε το νεογέννητο βρέφος τους
12:25
Λιμάνι Βόλου: Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή της Goldair - Δικαίωση για τον ΟΛΘ
12:23
Η Μέγκαν Φοξ καλωσόρισε το τέταρτο παιδί της - Η ανάρτηση του Μασίν Γκαν Κέλι
12:20
Ένταση και αποχωρήσεις από την Προανακριτική για τα Τέμπη: Τι λένε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά
12:13