Συγκλονιστικές εικόνες: Παρανάλωμα του πυρός αγορά στην Ντάκα στο Μπαγκλαντές
Ανανεώθηκε:

Στις φλόγες τυλίχτηκε την Τρίτη 4/4, η δημοφιλής αγορά ρούχων στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τους καταστηματάρχες, απελπισμένους, να δηλώνουν πως έχασαν τα πάντα.
Όπως μεταδίδει στο AFP, δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, ωστόσο η αγορά Bongo Bazar και τρεις παρακείμενοι εμπορικοί δρόμοι έχουν ολοκληρωτικά καεί, από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα.


«Περίπου 600 πυροσβέστες εργάζονται για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά», αναφέρει ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Rakibul Islam.
Εκπρόσωπος του στρατού ανέφερε ότι ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας συμμετέχει στην προσπάθεια κατάσβεσης.
Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι η πυρκαγιά τους άφησε άπορους ενόψει της Εΐντ, της μουσουλμανικής γιορτής που σηματοδοτεί το τέλος του Ραμαζανιού και τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή της χώρας.

Στην Πάρο θα μεταβεί αύριο ο Κ. Κατσαφάδος: «Πρέπει να δούμε από κοντά, να βοηθήσουμε»
19:46
Wide Media: Νέος δυναμικός Όμιλος MΜΕ στην Ελλάδα
19:40
Κοζάνη: 60χρονος χτύπησε στο κεφάλι απο πτώση μηχανήματος - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
19:35
Τέμπη: «Ένας ξερόλας ήταν ο σταθμάρχης» - Νέοι διάλογοι μετά τη τραγωδία
19:27