Κύπρος: Σήμερα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΔΗΣΥ
Ανανεώθηκε:

Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου/ας προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού πραγματοποιείται σήμερα, με δικαίωμα ψήφου για όλα τα μέλη του Κόμματος που είχαν εγγραφεί μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2022, βάσει του καταστατικού.
Υποψήφιοι είναι οι, Δημητρίου Αννίτα και Δημητρίου Δημήτρης.
Η ψηφοφορία αρχίζει στις 09.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 18:00 χωρίς διακοπή σε 79 εκλογικά κέντρα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν συνολικά 50.660 άτομα που εγγράφηκαν μέλη του ΔΗΣΥ μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2022, βάσει του καταστατικού. Η ψηφοφορία άρχισε στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, χωρίς διακοπή σε 79 εκλογικά κέντρα σε Κύπρο και εξωτερικό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο).
Η κάλπη στο Λονδίνο θα κλείσει στις 4μμ (τοπική ώρα).
Στη Λευκωσία θα λειτουργήσουν 28 εκλογικά κέντρα, στη Λάρνακα και την ελεύθερη Αμμόχωστο 22, στη Λεμεσό 18 και στην Πάφο 8 εκλογικά κέντρα.
Στο εξωτερικό λειτουργούν 3 εκλογικά κέντρα σε Λονδίνο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Κάθε μέλος που επιθυμεί να δει πού ψηφίζει μπορεί να επισκεφθεί τον σύνδεσμο: my.disy.cy
Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή εκλογικού βιβλιαρίου ή άδειας οδηγού και η συνδρομή 10 ευρώ για το έτος 2023.

Ονδούρα: Τουλάχιστον επτά νεκροί μετά από συντριβή μικρού επιβατικού αεροσκάφους στη θάλασσα
08:10
Δίκη Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση για τους θανάτους Μαλένας και της Ίριδας
08:06
Κώστας Παναγάκης: Ζούμε σε μία εποχή που ο όρος «πολυτέλεια» περνά και πάλι μία μεταβατική φάση
08:00
Επιστρέφει ο χειμώνας - Αιφνίδια πτώση θερμοκρασίας με τσουχτερό κρύο και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα (vid)
07:56