ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι: Είμαι γαλήνιος, βασίζομαι στο Θεό και την εμπειρία των γιατρών

ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ANGELO CARCONI

«Είμαι γαλήνιος και αντιμετωπίζω αυτή την κρίσιμη στιγμή, βασιζόμενος στη βοήθεια του Θεού και στην τεράστια επαγγελματική εμπειρία των γιατρών», λέει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εν αναμονή της εγχείρησης καρδιάς που θα υποβληθεί.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Μιλάνο, έπειτα από έμφραγμα. Εισήχθη εσπευσμένα και σε σοβαρή κατάσταση πριν από λίγες ημέρες. Σε μια εβδομάδα θα γίνει η προγραμματισμένη επέμβαση για αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας. Όπως λέει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι:

Δεν πρόκειται να ξεχάσω το λόγια φίλων, πολιτικών προσώπων, συνεργατών με τους οποίους δουλέψαμε μαζί μια ζωή και υποστηρικτών που θέλησαν να με κάνουν να νιώσω την ανθρώπινη ζεστασιά και εγγύτητά τους.

Μην μπορώντας να παραλείψει τις δημοτικές εκλογές στη χώρα του, ως πρόεδρος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την κεντροδεξιά, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 19 Ιουνίου.

Στις φήμες που τον θέλουν να είναι ο επόμενος διάδοχος του Μπερλουσκόνι, απαντά ο Στεφάνο Παρίζι, υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης: «Θέλω να εργασθώ ως δήμαρχος και δεν σκέφθηκα ποτέ να διεκδικήσω κάποια άλλη θέση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης