Αλγερία: Άνδρας απειλούσε να ανατινάξει την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας
Στη σύλληψη ενός υπόπτου που απειλούσε πως θα ανατινάξει την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στο Αλγέρι, προχώρησαν οι υπηρεσίες ασφαλείας της Αλγερίας την Τετάρτη (15/2).
Ειδικότερα, σύμφωνα με το δίκτυο Ennahar TV, η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας έλαβε το απόγευμα της ίδιας μέρας τηλεφώνημα από κάποιον που απειλούσε ότι θα βάλει βόμβα στο κτήριο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές της Αλγερίας, οι οποίες αφού εντόπισαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον ύποπτο, προχώρησαν στην ακινητοποίηση και σύλληψη του.
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ προειδοποιεί πριν τον απαγχονισμό του πρώτου διαδηλωτή στο Ιράν: «Θα λάβουμε σκληρά μέτρα αν το κάνετε»
07:54
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Επιστήμονες παρακολουθούν με drones έναν θανατηφόρο ιό στην αναπνοή των φαλαινών
07:51
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβερνητικό «face control» καταγγέλλουν στο ΠΑΣΟΚ για τον διάλογο Μητσοτάκη με αγρότες: «Επικοινωνιακό σόου»
07:44
ΔΙΕΘΝΗ
Ποιες χώρες έχουν τις καλύτερες συντάξεις: Η θέση της Ελλάδας - Πώς υπολογίζεται το ποσό
07:34
ΚΟΣΜΟΣ