Μπουένος Άιρες: Εκατοντάδες Αργεντίνοι ξεχύθηκαν στους δρόμους - Η υποδοχή των πρωταθλητών
Εκατοντάδες Αργεντίνοι κατέκλησαν τους δρόμους του Μπουένος Άιρες, προκειμένου να προϋπαντήσουν και να υποδεχτούν πίσω, τους Πρωταθλητές του κόσμου, την εθνική ομάδα τους, που χάρη σε εκείνη βρίσκονται στην κορυφή του πλανήτη μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022.
Ο αρχηγός της εθνικής της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, εμφανώς συγκινημένος, βγήκε από το αεροπλάνο κρατώντας το πολύτιμο τρόπαιο στα χέρια του, το οποίο δεν έχει αφήσει λεπτό από το πλάι του όπως μαρτυρούν εικόνες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Αμέσως μετά, λεοφορείο παρέλαβε την ομάδα της εθνικής, και οι παίκτες αποθεώθηκαν από τον λαό, σε μία πομπή όπου μερικοί κόντεψαν να «ορμήσουν» μέσα στο λεοφορείο προκειμένου να αγκαλιάσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, που χάρισαν την απόλυτη δόξα στον λαό τους.
Τα συναισθήματα βλέπoντας τις εικόνες είναι μοναδικά, καθώς μέσα από αυτές και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει την υπερηφάνεια, την χαρά και την έκσταση του κόσμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπουένος Άιρες: Η «παρέλαση» Μέσι και εθνικής Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ
Μουντιάλ 2022: Στην Αργεντινή οι πρωταθλητές κόσμου
Ένα κύμα ψύχους στην ΕΕ εκτόξευσε την τιμή του φυσικού αερίου - Άλμα 20%
15:14
Τετ α τετ του διευθυντή της CIA Ράτκλιφ με την προσωρινή πρόεδρο Ροδρίγκες στη Βενεζουέλα
15:08
ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Οι αγρότες «κλείνουν» τις λίστες με τους εκπροσώπους για το ραντεβού με Μητσοτάκη: «Βήμα πίσω, απαιτούμε λύσεις»
15:05
Ζελένσκι: Αν επιτευχθεί συμφωνία, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε ακόμα και την επόμενη εβδομάδα
15:00