Γερμανίδα υπ. Άμυνας: Το ΝΑΤΟ πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του από τον Πούτιν και τη Ρωσία
Το ΝΑΤΟ πρέπει να κάνει περισσότερα για την κοινή ασφάλεια προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του κατά ενδεχόμενων ενεργειών της Ρωσίας και του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα η Χριστίνα Λάμπρεχτ υπουργός Άμυνας της Γερμανίας.
«Είναι γεγονός ότι εμείς, το ΝΑΤΟ, πρέπει να κάνουμε περισσότερα για την κοινή μας ασφάλεια, επειδή δεν ξέρουμε πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι αυταπάτες και η μεγαλομανία του Πούτιν», δήλωσε η Λάμπρεχτ στη διάρκεια μιας επίσκεψης της στις γερμανικές στρατιωτικές μονάδες που έχουν αναπτυχθεί στη Λιθουανία.
«Έχουμε ακούσει τις ρωσικές απειλές κατά της Λιθουανίας για την εφαρμογή ευρωπαϊκών κυρώσεων στο σύνορο με το Καλίνινγκραντ. Αυτές δεν είναι σχεδόν οι πρώτες απειλές τις οποίες πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και να προετοιμαστούμε», πρόσθεσε η ίδια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρωσική πυρηνική δοκιμή στα σύνορα της Ουκρανίας αναμένει το ΝΑΤΟ - «Ζυγίζει» επιλογές ο Πούτιν
Το υποβρύχιο Belgorod «κινητοποιεί» ο Πούτιν για τον πυρηνικό εκφοβισμό της Δύσης
Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στη Βρετανία - Πάνω από 100 πυροσβέστες στο σημείο (pics & vid)
16:37
O Ντόναλντ Τραμπ καλεί το ΝΑΤΟ να πει στους Δανούς να διώξουν Ρώσους και Κινέζους από τη Γροιλανδία
16:29
Ληστεία με πυροβολισμό σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη - Αναζητούνται οι δράστες
16:27
Αγρότες: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των νέων μέτρων - Τι αλλάζει
16:21