Σαν Ντιέγκο: Θαλάσσια λιοντάρια βγήκαν σε παραλία και προκάλεσαν πανικό
Ανανεώθηκε:
Δύο θαλάσσια λιοντάρια που εμφανίστηκαν ξαφνικά σε παραλία στην περιοχή Λα Τζόλα του Σαν Ντιέγκο, προκάλεσαν αναστάτωση και πανικό στους λουόμενους.
Αμέσως επενέβησαν οι ναυαγοσώστες της παραλίας που κάλεσαν τον κόσμο να μείνει μακριά τους και δευτερόλεπτα αργότερα τα θαλάσσια λιοντάρια χάθηκαν στο νερό.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στην θαλάσσια περιοχή εμφανίζονται θαλάσσια λιοντάρια.
Οι Αρχές συνιστούν στους λουόμενους να μένουν σε απόσταση από αυτά και οι ναυαγοσώστες είναι πάντα σε ετοιμότητα, ώστε να διασφαλιστεί ότι κανένας από τους ανθρώπους που βρίσκεται στην παραλία δεν θα τραυματιστεί.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα θαλάσσια λιοντάρια βγαίνουν στην ακτή προς αναζήτηση τροφής, αφού υποφέρουν από έλλειψη φυσικών θηραμάτων που προκαλείται από την αύξηση της θερμοκρασίας των υδάτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σπάνια φωτογραφία: Θαλάσσιο λιοντάρι γλιστρά στο στόμα φάλαινας
Θαλάσσιος λέοντας περιπλανιέται επί τρεις ημέρες στους δρόμους της Αλάσκας
Κρίσιμη σύσκεψη στο Λευκό Οίκο για το μέλλον της Γροιλανδίας - Η στρατηγική σημασία του νησιού
08:19
Οι πέντε κινηματογραφικές μονομαχίες που «φουντώνουν» τη μάχη των Όσκαρ
08:14
Συναγερμός στη Ραστόφ της Ρωσίας μετά από ουκρανική επίθεση – Ζημιές σε διαμερίσματα πολυκατοικιών
08:12
Εθνική Ασφαλιστική: Νέα στελέχη σε πόστα «κλειδιά» τοποθέτησε ο Μαζαράκης - Οι στόχοι της νέας δομής
08:04