Νέοι βομβαρδισμοί στην Οδησσό: Οι Ρώσοι κατέστρεψαν όπλα που είχαν δοθεί στην Ουκρανία από τη Δύση
Ανανεώθηκε:

Ρωσικούς βομβαρδισμούς και καταστροφή αμερικανικών όπλων σε στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στην Οδησσό, ανακοίνωσε σήμερα η Μόσχα.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ρωσικοί πύραυλοι κατέστρεψαν έναν διάδρομο προσγείωσης και ένα υπόστεγο αεροσκαφών που μέσα βρίσκονταν ξένα όπλα, σε ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στην ουκρανική πόλη Οδησσό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα όπλα που καταστράφηκαν είχαν δοθεί στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ και από ευρωπαϊκές χώρες.
Το υπουργείο τόνισε ότι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν υψηλής ακρίβειας πυραύλους Onyx για να πλήξουν το αεροδρόμιο, μετά αφότου η Ουκρανία κατηγόρησε τη Ρωσία ότι κατέστρεψε έναν πρόσφατα κατασκευασμένο αεροδιάδρομο στο κεντρικό αεροδρόμιο της Οδησσού.
Ο περιφερειακός κυβερνήτης της Οδησσού Μαξίμ Μαρτσένκο δήλωσε ότι η Ρωσία χρησιμοποίησε έναν πύραυλο Bastion, που εκτοξεύτηκε από την Κριμαία.
Το ρωσικό υπουργείο πρόσθεσε ότι ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν κατά τη διάρκεια της νύχτας δύο ουκρανικά βομβαρδιστικά Su-24m πάνω από την περιοχή του Χάρκοβο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

LIVEBLOG: Σε εξέλιξη επιχείρηση απομάκρυνσης των αμάχων της Azovstal στη Μαριούπολη

Πρέσβης της Φινλανδίας: Αυτό που συνέβη στην Ουκρανία θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς

Ανδρουλάκης: Η ΕΕ οφείλει να στείλει άμεσα βοήθεια στη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη
16:16
«Κλήρωσε» η φορολοταρία Μαρτίου της ΑΑΔΕ - Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
16:11
ΝΔ: Επαρκές το αποδεικτικό υλικό της Εισαγγελίας ώστε να παραπεμφθεί ο Τριαντόπουλος στη Δικαιοσύνη
16:03
Δραματικές εικόνες από Μιανμάρ και Ταϊλάνδη - Δρόμοι άνοιξαν στα δύο, συντρίμμια και εγκλωβισμένοι (pics&vids)
15:57