Θετικός ξανά στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό
Ανανεώθηκε:
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, από την οποία είχε μολυνθεί στις αρχές της πανδημίας, το 2020, όπως ενημέρωσε την Τετάρτη το παλάτι με δελτίο Τύπου.
Η κατάσταση της υγείας του «δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία», ενώ μέχρι στιγμής είναι «ασυμπτωματικός», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο 64χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος, ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τα στελέχη της κυβέρνησης, καθώς και με τους στενούς συνεργάτες του, όπως σημειώνει το παλάτι.
Στο Μονακό, το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει 7ήμερη καραντίνα για όσους διαγνωστούν θετικοί σε μοριακό τεστ (PCR).
Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό είχε διαγνωστεί θετικός στην Covid-19 τον Μάρτιο του 2020. Ήταν ο πρώτος αρχηγός κράτους που μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους
06:00
ΑΑΔΕ: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ - Πώς θα λειτουργεί
05:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00