Ουκρανία: Τις επόμενες δύο - τρεις εβδομάδες η κορύφωση των μαχών στα ανατολικά
Ανανεώθηκε:
Οι μάχες στην ανατολική Ουκρανία θα ενταθούν τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες αν η Ρωσία συνεχίσει να εστιάζει τις προσπάθειές της εκεί, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.
Οι ρωσικές επιθέσεις παραμένουν εστιασμένες στις ουκρανικές θέσεις κοντά στο Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ με περαιτέρω μάχες γύρω από την Χερσώνα και το Μικολάγιφ και μια ανανεωμένη προώθηση προς το Κραματόρσκ, σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών του βρετανικού στρατού.
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να αποσύρονται από την Λευκορωσία προκειμένου να αναδιπλωθούν σε υποστήριξη των επιχειρήσεων στην ανατολική Ουκρανία, προστίθεται στην ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.
Το Reuters δεν έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή τις πληροφορίες αυτές.
LIVEBLOG - Ουκρανία: Φόβοι για χρήση χημικών όπλων - Σε πολιορκία Μαριούπολη, Χάρκοβο, Ντονέτσκ
Η Κέιτ Μπλάνσετ επιστρέφει στο live-action «How to Train Your Dragon 2»
13:48
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 24χρονη οδηγός πέφτει πάνω σε 15 αυτοκίνητα
13:41
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
13:32
IHSANE: Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:26