ΚΟΣΜΟΣ

Διαδικτυακός «πόλεμος» μεταξύ Ομπάμα και πρίγκιπα Χάρι

Διαδικτυακός «πόλεμος» μεταξύ Ομπάμα και πρίγκιπα Χάρι
Twitter (The First Lady)

Διαδικτυακός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ των Ομπάμα και του πρίγκιπα Χάρι, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, ανέβασαν ένα χιουμοριστικό βίντεο στο twitter, στο οποίο "προκαλούν" τον πρίγκιπα Χάρι στα Invictus Games, ένα διεθνές αθλητικό γεγονός, στο οποίο τραυματίες ή άρρωστα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και βετεράνοι, διαγωνίζονται σε αθλήματα.

“Γεια σου πρίγκιπα Χάρι. Θυμάσαι που μας κάλεσες να συμμετάσχουμε στα Invictus Games;”, ρωτάει η πρώτη κυρία στο βίντεο, ενώ στη συνέχεια ο Ομπάμα λέει: “Πρόσεχε τι εύχεσαι”.

Πίσω τους ακριβώς βρίσκονται μέλη των ενόπλων δυνάμεων, οι οποίοι φαίνονται να κάνουν γκριμάτσες πίσω από τις πλάτες του προεδρικού ζεύγους, ενώ ένας εξ αυτών κάνει ότι του πέφτει το μικρόφωνο και λέει “μπουμ!” στο τέλος του βίντεο.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν άφησε το βίντεο-πρόκληση να περάσει έτσι και έστειλε τη δική του απάντηση στο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ. Στο δικό του βίντεο ο Χάρι φαίνεται να δείχνει στη βασίλισσα Ελισάβετ τους διαγωνιζόμενους των παιχνιδιών του προηγούμενου έτους, όταν λαμβάνει μήνυμα από την πρώτη κυρία, ενώ ακούγεται το ringtone “Hail to the Chief”.

Αφού βλέπουν το βίντεο, η βασίλισσα απαξιώντας κοιτάζει τον Χάρι και του λέει: “Μπουμ, αλήθεια; Σε παρακαλώ”, ενώ ο πρίγκιπας γυρίζει στην κάμερα και απαντά: “Μπουμ!”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ