ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση με δεκάδες νεκρούς στο Χάρκοβο, σύμφωνα με Ουκρανό αξιωματούχο

Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από πυραυλικά πλήγματα βλημάτων Grad των ρωσικών δυνάμεων στην ουκρανική πόλη Χάρκοβο το πρωί της Δευτέρας, όπως δήλωσε ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, Άντον Χεράσενκο AP

Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από πυραυλικά πλήγματα βλημάτων Grad των ρωσικών δυνάμεων στην ουκρανική πόλη Χάρκοβο το πρωί της Δευτέρας, όπως δήλωσε ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, Άντον Χεράσενκο.

«Το Χάρκοβο υπέστη μόλις μαζικό βομβαρδισμό από Grad (πύραυλοι). Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν», σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σημειώνεται πως ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε τη νέα επίθεση, εν μέσω διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με αξιωματούχο της ουκρανικής κυβέρνησης.

Ο Άντον Γκερασένκο, σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, ανέφερε ότι από την επίθεση δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν. Ωστόσο, δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα ο ακριβής αριθμός.

«Το Χάρκοβο μόλις βομβαρδίστηκε μαζικά με πολλαπλούς πυραύλους. Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες. Αυτή τη φρίκη πρέπει να δει όλος ο κόσμος. Θάνατος στους κατακτητές!», έγραψε ο Γκερασένκο στη σελίδα του στο Facebook.

LIVEBLOG: Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκρανίας στο Γόμελ - Βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης