Nέα πυρά Ερντογάν κατά της Ε.Ε.
Η πρόσφατη έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία επικρίνει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας του Τύπου στην Τουρκία είναι «προκλητική» σε μία στιγμή που οι σχέσεις με την Ευρώπη βρίσκονται σε καλό δρόμο, δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Μιλώντας σε ομάδα τοπικών αξιωματούχων στην Άγκυρα, ο Ερντογάν είπε ότι η περισσότερη κριτική κατά της Τουρκίας που προέρχεται από τη Δύση είναι «κακόβουλη».
Επίσης ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως η «η Ευρώπη έχει περισσότερο ανάγκη την Τουρκία, από ότι η Τουρκία την Ε.Ε.» και είπε πως «τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στην Τουρκία για να μην ενοχλούν τους Ευρωπαίους, άραγε υπάρχει κάτι για αυτό σε αυτή την έκθεση»;
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα την ετήσια έκθεση προόδου για την Τουρκία, υποψήφια προς ένταξιν χώρα, στην οποία επέκρινε την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας του Τύπου το 2015.
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
08:12
Ιράν: Σπαρακτικές σκηνές σε νεκροτομείο μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων (vids)
08:12
Helleniq Energy: Σε λειτουργία ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων - Πώς αλλάζει το ενεργειακό τοπίο
08:02
Χλόη Λασκαρίδη: Αυτό που κάνει τη διαφορά σε ένα ξενοδοχείο είναι η «ψυχή» που αποπνέει
08:00