Covid-19: Ξεπέρασαν τους 1,5 εκατομμύρια οι θάνατοι στη Λατινική Αμερική
Ο απολογισμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της Covid-19 στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύριο χθες Παρασκευή, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η οποία βασίζεται στα επίσημα δεδομένα που δίνουν στη δημοσιότητα οι κυβερνήσεις των χωρών.
Ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό συγκεκριμένα ξεπέρασε χθες τους 600.000 στη Βραζιλία, τη χώρα που πενθεί τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό παγκοσμίως μετά τις ΗΠΑ.
Το Μεξικό, το Περού, η Κολομβία και η Αργεντινή έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων μετά τη Βραζιλία. Με 605 θανάτους ανά 100.000 κατοίκους, το Περού είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό θανάτων εξαιτίας της νόσου στην περιοχή.
Η πανδημία έχει σκοτώσει τουλάχιστον 4,83 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από τα τέλη Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
13:32
IHSANE: Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:26
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Σουφλί για ναρκωτικά: 20 συλλήψεις, ανάμεσά τους στρατιωτικοί
13:24
Η Ουκρανία προχωρά σε αύξηση των εισαγωγών ενέργειας λόγω των ρωσικών πληγμάτων
13:15