Ένας Παλαιστίνιος νεκρός από πυρά Ισραηλινών στην Δυτική Όχθη
Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης από πυρά ισραηλινών στρατιωτών σε κοινότητα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, θέατρο συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων του Ισραήλ εδώ και αρκετές εβδομάδες, ανέφεραν πηγές προσκείμενες στην Παλαιστινιακή Αρχή.
Ο Σάντι Όμαρ Λότφι Σαλίμ, 41 ετών, «σκοτώθηκε από σφαίρα» κοντά στο χωριό Μπέιτα («Σπίτι» στα αραβικά), διευκρίνισε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
Όταν επικοινώνησε μαζί του το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι άνδρες του άνοιξαν πυρ εναντίον Παλαιστινίου στον τομέα αυτόν.
Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο άνδρας ήταν υδραυλικός ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του μετά τη δουλειά όταν σκοτώθηκε.
Την ώρα του συμβάντος δεν εκτυλίσσονταν επεισόδια στο χωριό, που δεν απέχει πολύ από την πόλη Νάμπλους.
Η Ρωσία αντικρούει τον ισχυρισμό του Τραμπ για το πετρέλαιο στη Βενεζουέλα
14:08
EY: Ελαφρά επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας το 2026
14:06
Το φαινόμενο Gio Kay: Η γλώσσα της Gen Z στα social media και η «νοοτροπία» που τον έκανε διάσημο
14:06
Το BBC θα ζητήσει από δικαστήριο των ΗΠΑ να απορρίψει την αγωγή για δυσφήμιση του Τραμπ
14:00