Κύπρος: Βρετανίδα 39 ετών απεβίωσε μετά απο θρομβοεμβολικό επεισόδιο
O εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Yγείας της Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου, ανακοίνωσε τον θάνατο 39χρονης Βρετανίδας, η οποία παρουσίασε θρόμβωση και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σημειώνεται πως η 39χρονη εμβολιάστηκε στις αρχές Μαΐου στην Πάφο με το σκεύασμα της AstraZeneca και μέρες αργότερα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο, με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες να διερευνούν κατά πόσο σχετίζεται με τον εμβολιασμό της.
Αρχικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Πάφου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Όπως ανέφερε στο ΡΙΚ η αναπληρώτρια διευθύντρια Φαρμακευτικών Υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας της Κύπρου, Έλενα Παναγιωτοπούλου, η διαδικασία από εδώ και πέρα προβλέπει την αποστολή του ιστορικού της αποθανούσας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ο οποίος θα απαντήσει στα σχετικά ευρήματα.
Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στη Βρετανία - Πάνω από 100 πυροσβέστες στο σημείο (pics & vid)
16:37
O Ντόναλντ Τραμπ καλεί το ΝΑΤΟ να πει στους Δανούς να διώξουν Ρώσους και Κινέζους από τη Γροιλανδία
16:29
Ληστεία με πυροβολισμό σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη - Αναζητούνται οι δράστες
16:27
Αγρότες: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των νέων μέτρων - Τι αλλάζει
16:21