ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικανικές Εκλογές 2020 με το κύρος του CNN Greece

Η εκλογική μάχη, οι προβλέψεις, ο νικητής και η επόμενη ημέρα 

Το CNN Greece με συνεχή ροή ειδήσεων στο Διαδίκτυο και έκτακτη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή στo web TV θα μεταδώσει την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από το στούντιο του CNN Greece η Αμαλία Κάτζου και ο Κώστας Πλιάκος θα μεταδίδουν, από τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα έως τις πρώτες πρωινές ώρες, λεπτό προς λεπτό τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης.

Παράλληλα, στο Διαδίκτυο το CNN Greece με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, σε συνεχή ροή ειδήσεων, θα σας προσφέρει όλες τις κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν την εκλογική αναμέτρηση που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης.

Παρακολουθήστε τις Αμερικανικές Εκλογές με αναλύσεις από ειδικούς και καλεσμένους.

Επισκεφθείτε την ειδική ενότητα του CNN Greece για τις Αμερικανικές Εκλογές στη διεύθυνση: https://www.cnn.gr/tag/ekloges-hpa

Επίσης, στην ειδική ενότητα «TΡΑΜΠ vs ΜΠΑΪΝΤΕΝ» (https://www.cnn.gr/a/ekloges-hpa-2020) θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τι σημαίνει η νίκη Τραμπ ή Μπάιντεν για την Ελλάδα, πληροφορίες για το αμερικανικό εκλογικό σύστημα, τις θέσεις των υποψηφίων, τις παράλληλες εκλογές στη Γερουσίας, του (άγνωστους) ανεξάρτητους υποψηφίους, τις ιστορικές αναμετρήσεις του παρελθόντος κ.ά.

Ενημέρωση για τις Αμερικανικές εκλογές με το κύρος του CNN Greece.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης