ΚΟΣΜΟΣ

Η 90χρονη που προτίμησε να γυρίσει τον κόσμο από το να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες

Η 90χρονη που προτίμησε να γυρίσει τον κόσμο από το να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες
Driving Miss Norma/Facebook

Έχοντας χάσει πρόσφατα τον άνδρα της από την ίδια ασθένεια, η ηλικίας 90 Νόρμα δεν ένιωσε την απογοήτευση και τη στενοχώρια που νιώθει ο οποιοσδήποτε ακούει έναν γιατρό να του ανακοινώνει ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο.

Αντιθέτως, η Νόρμα, από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, θεώρησε ότι από τη στιγμή που δεν θέλει να μένει στο άδειο από την παρουσία του συζύγου της σπίτι και δεδομένου ότι ο χρόνος της τελειώνει, τι καλύτερο από το να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής της γυρίζοντας τον κόσμο.

norma2

Έχοντας, όπως γράφει η Metro για συντροφιά τον γιο της, Τιμ τη νύφη της, Ράμι και ένα σκυλί ονόματι Ρίνγκο, έχει ήδη επισκεφθεί πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από την Κίνα. Κι όλα αυτά μέσα σε μόλις έξι μήνες.

Το πλέον ευχάριστο και εντυπωσιακό της ιστορίας; Η κατάσταση της υγείας της Νόρμα δεν έχει χειροτερέψει και ο γιατρός της, συνέστησε η οικογένεια να συνεχίσει να ταξιδεύει, μια και οι νέες εμπειρίες και παραστάσεις λειτουργούν ευεργετικά για την ηλικιωμένη γυναίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ