ΚΟΣΜΟΣ

76χρονος σκότωσε την σύζυγό του επειδή δεν τον άφηνε να δει τένις

76χρονος σκότωσε την σύζυγό του επειδή δεν τον άφηνε να δει τένις
rafaelnadalfans.com - Φωτό αρχείου

Ένας 76χρονος στο Τελ Αβίβ σκότωσε τη σύζυγό του, επειδή τον εμπόδιζε να παρακολουθήσει ήρεμα τον τελικό του τουρνουά τένις της Αυστραλίας.

Όπως αποκαλύπτουν τα έγγραφα, στις 31 Ιανουαρίου ο Μόρις Μπινιασβίλι, σκότωσε τη σύζυγό του Μάλχα –με την οποία ήταν παντρεμένοι από το 1955-, αρχικά χτυπώντας την με μια επιφάνεια κοπής και κατόπιν με ένα σφυρί, επειδή εκείνη δεν σταματούσε να του μιλάει και να τον ενοχλεί, ενώ εκείνος προσπαθούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Βρετανού Άντι Μάρεϊ

Η ισραηλινή δικαιοσύνη απήγγειλε σήμερα κατηγορίες στον 76χρονο για τη δολοφονία. “Ήθελε να την κάνει να σωπάσει, εκείνη δεν σταματούσε να μιλάει” επισημαίνεται στο κατηγορητήριο. “Ο κατηγορούμενος πήγε στην κουζίνα επέστρεψε με μία επιφάνεια κοπής, προσέγγισε το θύμα που καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι, πήρε με τα δύο του χέρια την επιφάνεια κοπής και χτύπησε το θύμα στο κεφάλι”.

Η σύζυγός του κατάφερε εντούτοις να του πάρει την επιφάνεια κοπής από το χέρια. “Αποφασισμένος να την σκοτώσει, επέστρεψε στην κουζίνα, πήρε ένα σφυρί κι άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι επανειλημμένα και παρά τις κραυγές της”, προστίθεται στα έγγραφα.

Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας, έτρεξαν στο διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία. Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στις 3 Φεβρουαρίου.