Πρόστιμο σε 15χρονη Ελληνίδα στη Φλωρεντία για απόπειρα βανδαλισμού μνημείου
Πρόστιμο 160 ευρώ επιβλήθηκε σε 15χρονη Ελληνίδα η οποία βρισκόταν με την οικογένειά της στη Φλωρεντία και προσπάθησε να γράψει με μαύρο μαρκαδόρο τη φράση «η Λίνα είναι τέλεια», πάνω στην ιστορική γέφυρα Πόντε Βέκιο.
Παράλληλα, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα πρόκλησης ζημιάς σε ιστορικό μνημείο.
Η έφηβη βρισκόταν για διακοπές στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης με την οικογένειά της και με φίλους που ζουν στη Μπολόνια.
Στην Ιταλία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό εκστρατεία κατά των βανδαλισμών, όπως και κατά της αναγραφής ονομάτων και φράσεων στην επιφάνεια των ιστορικών μνημείων και αξιοθέατων της χώρας.
ΚΟΣΜΟΣ
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
ΚΟΣΜΟΣ
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44
ΚΟΣΜΟΣ
Έτοιμο να απαντήσει «με αποφασιστικότητα» σε ΗΠΑ και Ισραήλ, δηλώνει το Ιράν
21:32
ΚΟΣΜΟΣ
ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ: Επί ποδός πολέμου η Μέση Ανατολή: Χτύπημα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, με δολοφονία Τραμπ απειλεί το Ιράν
21:20
ΚΟΣΜΟΣ