ΚΟΣΜΟΣ

Έγκυος μπέιμπισιτερ με πέντε παιδιά σκότωσε βρέφος που φρόντιζε και το άφησε να το βρει η μητέρα

Wausau Police Department

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: μία έγκυος μπέιμπισιτερ, μητέρα πέντε παιδιώνκατηγορείταιγια τη δολοφονία ενός βρέφους δύο μηνών που πρόσεχε στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικές. Σύμφωνα με την αναφορά, η 28χρονη Marissa Tietsort σκότωσε το βρέφος, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και στη συνέχεια το έβαλε σε μια στολή του σκι και το άφησε στο κάθισμα του αυτοκινήτου προκειμένου να το βρει η μητέρα του νεκρό.

Οι Αρχές βρήκαν τη μητέρα να προσπαθεί μάταια να επαναφέρει το μωρό της σε ένα αυτόματο πλυντήριο, ήταν όμως πολύ αργά: το αγοράκι είχε πεθάνει ήδη αρκετές ώρες νωρίτερα.

Η μπέιμπισιτερ, που είναι έγκυος στο έκτο παιδί της, κατηγορείται για κακοποίηση ενός ακόμα κοριτσιού 11 μηνών, το οποίο φέρεται επίσης να τραυμάτισε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ το φρόντιζε.

Οι γονείς του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι γνώριζαν την Tietsort πάνω από ένα χρόνο, προτού της αναθέσουν τη φροντίδα του παιδιού τους. Μια μέρα έτσι, την άφησαν στο σπίτι της «απόλυτα υγιή» και όταν πήγαν να την πάρουν, τη βρήκαν με μελανιές και κόκκινα σημάδια σε όλο της το πρόσωπο.

Υπάρχουν μάλιστα αναφορές ότι δύο ακόμη παιδιά που φρόντιζε η Tietsort μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Τα αρχεία δείχνουν ακόμα ότι της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της εξαιτίας κακοποίησης, ενώ οι Αρχές δεν γνώριζαν ότι είχε γεννήσει και πέμπτο μωρό, αλλά και ότι ήταν έγκυος στο έκτο.

Η ίδια έγραψε γράμμα στο δικαστή, από τον οποίο ζητά μειωμένη ποινή, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι απειλή για την κοινωνία, ούτε «τέρας», αλλά απεναντίας είναι πολύ καλή μητέρα και τους... αγαπάει όλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης