Κυπριακό: Πότε μεταβαίνει στη Λευκωσία η απεσταλμένη του Γκουτέρες
Στις 15 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στη Λευκωσία η απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Πρόδρομος Προδρόμου, προσθέτοντας ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι έτοιμος για διαβουλεύσεις.
«Περιμένουμε και προσβλέπουμε στην επίσκεψη της κ. Λουτ γιατί θέλουμε να διαμορφωθούν και να συμφωνηθούν οι όροι αναφοράς, προκειμένου να ξεκινήσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις», τόνισε ο κ. Προδρόμου.
Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, θα διαφανούν και οι πραγματικές θέσεις και προθέσεις της Τουρκίας, «για τις οποίες τον τελευταίο καιρό πολύ συζήτηση γίνεται, χωρίς όμως να μπορεί να συμβάλει επί της ουσίας». Όπως συμπλήρωσε, «η ουσία θα είναι στις διαπραγματεύσεις, τις οποίες εμείς θέλουμε να ξεκινήσουν ξανά».
Προειδοποιήσεις ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά προϊόντα και βολές κατά ΝΔ ενόψει Mercosur
07:28
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ: Ισορροπία τρόμου στο Ιράν: Αναστέλλονται οι απαγχονισμοί - Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ο Τραμπ (vids)
07:26
Αμοιβαίες υποχωρήσεις Μαξίμου - μπλόκων για ραντεβού: Πιθανή ημέρα η Παρασκευή
07:19
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ: Η πρώτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» στον ελληνικό στόλο – Νέα εποχή ναυτικής ισχύος
07:10