Υπόθεση Σκριπάλ: Καμία σχέση με τον Πούτιν οι δύο Ρώσοι ύποπτοι, λέει το Κρεμλίνο
Το Κρεμλίνο διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση των δύο Ρώσων υπόπτων για την απόπειρα δηλητηρίασης του Σκριπάλ και της κόρης του, με τον πρόεδρο Πούτιν.
Οι δύο ύποπτοι για την απόπειρα δηλητηρίασης του πρώην πράκτορα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών Σεργκέι Σκριπάλ, δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ή το Κρεμλίνο, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η Βρετανία απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος δύο Ρώσων, του Αλεξάντερ Πετρόφ και του Ρουσλάν Μποσίροφ που κατηγορούνται για την απόπειρα δολοφονίας του Σκριπάλ και της κόρης του Γούλια, με την χρήση χημικού νευροπαραλυτικού παράγοντα που χαρακτηρίζεται ως όπλο μαζικής καταστροφής.
Η απόπειρα δηλητηρίασης έγινε τον περασμένο Μάρτιο, στην πόλη Σαλίσμπουρι της Βρετανίας.

Οι Αλεξάντερ Πετρόφ και Ρουσλάν Μπορίσοφ κατηγορούνται για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλια - Metroplitan Police handout via REUTERS
Ρεζά Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» υπόσχεται ο εξόριστος πρώην πρίγκιπας διάδοχος
17:33
Φωτιά στο Κραν Μοντανά: Εγγύηση 215.000 ευρώ και βραχιολάκι για τους ιδιοκτήτες του μπαρ
17:23
Κορυδαλλός: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας
17:16
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ - Η ζώνη μπορεί να δώσει δόνηση μέχρι 9 βαθμούς
17:16