Λεμέρ: Οι αμερικάνικοι δασμοί δεν θα διχάσουν την Ε.Ε.
Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρουνό Λεμέρ, τόνισε πως οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι απόλυτα ενωμένες στο θέμα του εμπορίου και δεν θα διχαστούν εξαιτίας της απειλής περαιτέρω αμερικανικών δασμών στις εισαγωγές.
Ερωτηθείς για την απειλή ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, να επεκτείνει τους αυξημένους δασμούς στις εισαγωγές από τον χάλυβα και το αλουμίνιο στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, ο Λεμέρ δήλωσε ότι τα κράτη-μέλη της ΕΕ είναι αποφασισμένα να τηρήσουν μια κοινή στάση.
«Κανείς δεν θα διχάσει τη Γαλλία και τη Γερμανία ποτέ, ποτέ, ποτέ και κανείς δεν θα διχάσει τα κράτη-μέλη της ΕΕ. Όλοι γνωρίζουν ότι η ενότητα των ευρωπαϊκών χωρών είναι η σωστή απάντηση στην αύξηση των δασμών», δήλωσε σε δημοσιογράφους πριν τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.
Η Samsung αποκαλύπτει την πρώτη Micro RGB TV 130 ιντσών με εξελιγμένα χρώματα και τολμηρό νέο σχεδιασμό
16:56
Τραμπ σε Ιρανούς: Συνεχίστε τις διαδηλώσεις, έρχεται βοήθεια
16:55
«Έπεσε» το Χ - Χιλιάδες αναφορές στην πλατφόρμα για προβλήματα
16:52
Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: «Επιλέγουμε τη Δανία αντί των ΗΠΑ - Δεν είμαστε προς πώληση»
16:40