Τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι στο Πακιστάν – Τουλάχιστον έξι αστυνομικοί νεκροί

Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα 24 Απριλίου από τριπλή επίθεση που διέπραξαν βομβιστές-καμικάζι στην νοτιοδυτική πόλη Κουέτα με στόχο την πακιστανική αστυνομία και παραστρατιωτικούς, ανέφεραν αξιωματούχοι, σύμφωνα με το Reuters.
Ένας βομβιστής-καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε κοντά σε ένα φορτηγό της αστυνομίας, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας, Μοαζάμ Ανσάρι. Ακόμη επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε αυτή την επίθεση, τόνισε.
«Πρόκειται για μια επίθεση αυτοκτονίας και έχουμε επιβεβαίωση ότι έξι από τους αστυνομικούς μας έχασαν τη ζωή τους», είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς.
Μισή ώρα νωρίτερα, δύο βομβιστές-καμικάζι επιχείρησαν να επιτεθούν σε ένα σημείο ελέγχου παραστρατιωτικών στα προάστια της πόλης, αλλά οι στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Από την πυροδότηση των εκρηκτικών που έφεραν οι δράστες τραυματίστηκαν οχτώ στρατιώτες, ανέφερε ένας αξιωματούχος.
Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης των επιθέσεων μέχρι στιγμής.

«Εμείς θα αποφασίζουμε ποιοι θα έρχονται» δηλώνει ο νέος υπουργός Μετανάστευσης Μάκης Βορίδης (vid)
15:11
Σήμα επανεκκίνησης με νέο υπουργικό συμβούλιο και σαφείς οδηγίες από τον Πρωθυπουργό (vid)
14:59
«Χιονάτη»: Στο ναδίρ οι σχέσεις Γκαλ Γκαντότ και Ρέιτσελ Ζέγκλερ - «Δεν έχουν τίποτα κοινό»
14:49
Την επέτειο εξέγερσης του 2011 γιορτάζουν οι Σύροι - Διαδηλώσεις σε Δαμασκό και άλλες πόλεις
14:38.jpg?t=w-2xHN_iKGJ2RO_PCjEFMw)