Ερντογάν: Όταν γίνει η επιστράτευση θα είμαι ο πρώτος που θα πάω

«Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα», ήταν το σύνθημα του Τούρκου Προέδρου, στην ομιλία του σε υποστηρικτές του κόμματός του στη Μερσίνη το Σάββατο, συνοδεύοντάς το με τον χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων».
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτίμησε πως η κατάληψη της Αφρίν στη Συρία είναι θέμα ωρών και μάλιστα δήλωσε πρόθυμος να βρεθεί στην πρώτη γραμμή, σε περίπτωση πολέμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος».
«Συνεχίζουμε στο Αφρίν… Το πρωί είχαμε ″εξουδετερώσει″ 3.197 τρομοκράτες. Θέλανε να δημιουργήσουν ένα τρομοδιάδρομο εδώ… Είπαμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε αυτό, είπαμε ″κάνετε λάθος″, αλλά δεν μας άκουσαν», τόνισε ο Ερντογάν και πρόσθεσε: «Δεν ξέρουν τους Τούρκους, δεν ξέρουν το τουρκικό έθνος, δεν ξέρουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις».

Σε εφαρμογή το θερινό ωράριο στο ρεύμα - Πότε ισχύουν οι μειωμένες χρεώσεις
00:30
Προσωρινή κατάπαυση του πυρός ανακοίνωσε η χούντα της Μιανμάρ λόγω του φονικού σεισμού
23:57
Σολέ - ΠΑΟΚ 88-90: Στον τελικό του FIBA Europe Cup o «Δικέφαλος»
23:47
Συρία: Ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Δαμασκό και Χάμα
23:38