ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι τραυματίες από την πυρκαγιά σε κτίριο στο Μπρονξ (pics)
Στους 16 ανέρχονται οι τραυματίες από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε τετραώροφο κτίριο στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στην ίδια συνοικία και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι.
Οι 9 από τους τραυματίες είναι παιδιά, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης.
Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ντάνιελ Νίγκρο, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, διαβεβαίωσε ότι κανείς από τους τραυματίες δεν κινδυνεύει και όλοι τους θα βγουν σύντομα από το νοσοκομείο όπου έχουν μεταφερθεί.
«Κατά την άφιξή τους, οι πυροσβέστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη πυρκαγιά» και διέσωσαν πολλούς ανθρώπους, πρόσθεσε.

REUTERS/Shannon Stapleton
Πέντε ώρες αφότου ξέσπασε η φωτιά, οι πυροσβέστες προσπαθούσαν ακόμη να την θέσουν υπό έλεγχο.
Ένας από τους ενοίκους αφηγήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC News πώς κατάφερε να βγει έξω μαζί με τα τρία παιδιά του, ξυπόλητος στον πάγο, με τον υδράργυρο να έχει πέσει στους -10 βαθμούς Κελσίου.
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
Δανία: Δεν υπάρχουν κινεζικά ή ρωσικά πλοία κοντά στη Γροιλανδία
23:57
ΕΕ σε ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες: Αποφύγετε τον εναέριο χώρο του Ιράν
23:46