«Η Κριμαία είναι ουκρανική»: Η εισαγγελία της Μόσχας εξετάζει δηλώσεις της Σαμπτσάκ
Η εισαγγελία της Μόσχας άρχισε να μελετάει λεπτομερώς τα όσα είχε δηλώσει η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και υποψήφια για την προεδρία, Ξένια Σαμπτσάκ, για την Κριμαία, έπειτα από προσφυγή στην εισαγγελία του διευθυντή της ιστοσελίδας PolitRussia.
Πριν από μερικές μέρες μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Echo Moskvi», η Σαμπτσάκ είχε δηλώσει ότι η εισαγγελία μελετάει τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Κριμαία.
Στην συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει τον Οκτώβριο, η ίδια είχε πει ότι «από την άποψη του διεθνούς δικαίου, η Κριμαία είναι ουκρανική».
Ξένια Σαμπτσάκ: Η εντυπωσιακή ξανθιά που θέλει να ρίξει από τον... θρόνο του τον Πούτιν (pics&vid)
Η Γενική Εισαγγελία έστειλε την επιστολή της στην εισαγγελία της Μόσχας με την παράκληση να ελέγξει την προσφυγή του διευθυντή του διαδικτυακού περιοδικού PolitRussia, για το περιεχόμενο των δηλώσεων της Σαμπτσάκ όσον αφορά το πού ανήκει εδαφικά η Κριμαία.
Χωρίς ταξί η Αθήνα και την Πέμπτη - Στις 10 το πρωί η κινητοποίηση των αυτοκινητιστών στη Βουλή
23:59
Στοχευμένη δράση των ΗΠΑ κατά του Χαμενεΐ, προτείνει η Ιρανή νομπελίστρια Ειρήνης Σιρίν Εμπαντί
23:50
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38