Γ. Στασινός για την Eldorado Gold: Υποχρεωτική η τήρηση των περιβαλλοντικών όρων
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την Eldorado Gold, τόνισε πως «η τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, όπως και το εργασιακό καθεστώς και η προστασία των εργαζομένων, είναι αδιαμφισβήτητα για κάθε επένδυση».
«Από εκεί και πέρα και η ελληνική πολιτεία έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις, να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα των αδειοδοτήσεων, εφόσον θέλει να έχουμε επενδύσεις στη χώρα».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, «και το ένα είναι αυτονόητο και το δεύτερο, επίσης, πρέπει να γίνει αυτονόητο».
Καταλήγοντας ο κ. Στασινός, τόνισε ότι «από εκεί και πέρα, εάν υπάρχει πρόβλημα στο πρώτο, προφανώς δεν συζητάμε για κάποιες επενδύσεις που δεν τηρούν τους όρους προστασίας τόσο του περιβάλλοντος όσο και των εργαζομένων».
Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα χρησιμοποιώντας τον νόμο περί Εξέγερσης
16:09
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:05
Εναερίτης έχασε τη ζωή του στη ΒΙΠΕ Δράμας
16:02
Το Ηνωμένο Βασίλειο έστειλε αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων στη Γροιλανδία
15:58