Πάτρα: Ισχυροί άνεμοι έριξαν τζαμαρία κολυμβητηρίου πάνω σε αυτοκίνητα (pics)
Υποχώρησε μεγάλη τζαμαρία του κλειστού κολυμβητηρίου ΠΕΠΑΝΟΣ στην Πάτρα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.
Η μεγάλη κατασκευή με σίδερα και τζάμια, κατέρρευσε στην πίσω πλευρά των εγκαταστάσεων, εκεί που βρίσκεται η βοηθητική πισίνα και γίνονται οι καταδύσεις.

Όπως είπε στο tempo24.gr ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελάκης ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς, παρά μόνο δύο αυτοκίνητα έχουν υποστεί υλικές ζημιές όταν το κομμάτι που αποκολλήθηκε έπεσε πάνω στα οχήματα.
Σύμφωνα κ. Κανελλάκη, λόγω της κακοκαιρίας, κάποια στιγμή ένα ισχυρό ρεύμα αέρα "χτύπησε" τις εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να υποχωρήσει μεγάλη τζαμαρία. Το Πρωτάθλημα όπως μας ενημερώνει ο κ. Κανελλάκης διεξάγεται κανονικά, ενώ στο χώρο κλήθηκε και η Αστυνομία.

Συνάντηση Τασούλα με Καραμανλή - Έρχονται συναντήσεις και με άλλους πρώην πρωθυπουργούς
15:22
Ο κρυφός ρόλος του Ρόμπερτ Πάτινσον στην ταινία Marty Supreme - «Είναι ο διαιτητής»
15:17
ΚΚΕ για Ιράν: Ο λαός είναι ο μόνος αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στη χώρα του
15:16
Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τα ανασφάλιστα οχήματα - Ποιοι θα πάρουν «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ
15:11