Άγιο είχε ένας 54χρονος στη Μεσσηνία όταν ανετράπη το καταμαράν

Σώος εντοπίστηκε στην παραλιακή περιοχή της Φοινικούντας στην Μεσσηνία, 54χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αγνοείτο μετά την ανατροπή ιστιοπλοϊκής λέμβου, στην οποία επέβαινε μαζί με ένα ακόμα άτομο.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής, ενημερώθηκε το Λιμενικό ότι, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ανετράπη ιστιοπλοϊκή λέμβος, τύπου καταμαράν, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.
Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες στην θαλάσσια περιοχή από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, αλιευτικά σκάφη και ένα ιστιοφόρο. Επίσης, στις έρευνες συμμετείχε από αέρος ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ περιπολικό όχημα του Λιμενικού πραγματοποιούσε έρευνες στην παραλιακή περιοχή.
Λίγο νωρίτερα, το λιμενικό περισυνέλεξε καλά στην υγεία του, τον έναν εκ των δύο επιβαινόντων στην λέμβο, ενώ αργότερα εντοπίστηκε σώος και ο 54χρονος, ο οποίος είχε καταφέρει να κολυμπήσει μέχρι την κοντινότερη ακτή.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Κατατέθηκε και ψηφίζεται την Πέμπτη, ρύθμιση για συγκράτηση των τιμών
18:40
«Προετοιμασίες πολέμου» σε γερμανικά σχολεία: Σενάρια ετοιμότητας για πιθανές καταστροφές
18:33
Περιστέρι: Κατάστημα πουλούσε παράνομα ξίφη και μαχαίρια - Συνελήφθη 51χρονος υπάλληλος
18:28
Ανδρουλάκης από Φόρουμ Δελφών: Η χώρα χρειάζεται σχέδιο και στρατηγική που δεν υπάρχει σήμερα
18:24