ΕΛΛΑΔΑ

Ειδικές δυνάμεις συνέλαβαν δύο τζιχαντιστές στην Κω

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Έφοδο σε ξενοδοχείο στην Κω για τζιχαντιστές έκαναν οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού, ανέκριναν δύο υπόπτους, οι οποίοι κατόπιν αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Οι δύο ύποπτοι ,όπως ενημερώθηκε το CNN Greece, αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με το ISIS παρά το γεγονός ότι στο κινητό τους ενός υπήρχε φωτογραφία του με την σημαία του ISIS.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται σε συνεργασία με τις διεθνείς υπηρεσίες και ανταλλάσονται πληροφορίες.

Η είδηση αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Ελ. Τύπος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας στα κινητά τους τηλέφωνα βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με όπλα, μαχαίρια, σημαία του ISIS και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους με καλυμμένα πρόσωπα. Σε μία από τις φωτογραφίες ο ένας από τους δύο Σύρους υπόπτους απεικονίζεται να ποζάρει μπροστά σε μία μαύρη σημαία του ISIS.

Οι δύο Σύροι έφτασαν προχθές στην Κω από τα τουρκικά παράλια με λέμβο στην οποία βρίσκονταν δεκάδες πρόσφυγες. Πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν στον «Ε.Τ.» ότι οι δύο ύποπτοι δεν υπάρχουν καταχωρημένοι στις λίστες των αναζητούμενων μελών του ISIS.

Ο εντοπισμός τους δεν έγινε ύστερα από κάποια πληροφορία των ελληνικών Αρχών αλλά κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους. Οι δύο πρόσφυγες αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης