Την 1η Απριλίου παραδίδεται ο αυτοκινητόδρομος Λάρισας-Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 1η Απριλίου θα δοθεί, από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λάρισας-Θεσσαλονίκης, ο οποίος περιλαμβάνει τις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα.
Πιθανότατα τη Μεγάλη Τετάρτη ή τη Μεγάλη Πέμπτη θα ακολουθήσει η παράδοση στην κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, επίσης από τον πρωθυπουργό, ενώ την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ε65. Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί, από τον κ. Τσίπρα, η παράδοση στην κυκλοφορία της Ιονίας Οδού.
Εν τω μεταξύ, επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία πραγματοποιεί από σήμερα 22 Μαρτίου έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θα έχει συνομιλίες με τον Βούλγαρο ομόλογό του. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο αθηναϊκό-μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, βασικό θέμα των συνομιλιών του με τη βουλγαρική πλευρά θα είναι η αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου μεταξύ των δύο χωρών.

Χριστοδουλίδης από τετραμερή στο Παρίσι: Γόνιμη συζήτηση για τις προκλήσεις στην Αν. Μεσόγειο
14:43
Τέμπη: Γνήσια τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της ΕΛΑΣ (vid)
14:38
Η Αριάνα Γκράντε υπόσχεται ταξίδι σε «φωτεινότερες μέρες»-Νέα έκδοση του άλμπουμ «Eternal Sunshine»
14:30
Ο ρόλος της Κρήτης και η έμπρακτη αμφισβήτηση του τουρκολιβυκού μνημονίου
14:25