ΕΛΛΑΔΑ

Η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Η προσυγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος CNN Greece/Λευτέρης Σουχάιμπ

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας ενώ άνοιξαν οι δρόμοι και σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία των οχημάτων. 

 

[Νωρίτερα]

Οι ομάδες κουκουλοφόρων διαλύθηκαν στην 3ης Σεπτεμβρίου και Αβέρωφ.

[Νωρίτερα]

Τα ΜΑΤ ακολουθούν τους κουκουλοφόρους στην 3ης Σεπτεμβρίου, οι οποίοι μάλλον κατευθύνονται προς τα Εξάρχεια.

[Νωρίτερα]

Κουκουλοφόροι πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και μολότοφ κατά των ΜΑΤ στην Πανεπιστημίου ενώ κατευθύνονται προς Ομόνοια σε μικρές ομάδες.

[Νωρίτερα]

Το μεγαλύτερο μέρος των διαδηλωτών έχει αποχωρήσει από το Σύνταγμα ενώ αυτή τη στιγμή τα επεισόδια που σημειώνονταν μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ έχουν σταματήσει.

Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ στην Τράπεζα της Ελλάδος και έσπασαν στάσεις λεωφορείων επί της Ελευθερίου Βενιζέλου ενώ έχουν βάλει φωτιά σε κάδους κατά μήκος της Σταδίου μέχρι το Σύνταγμα. Μικροεντάσεις σημειώνονται στην Αιόλου και την Σταδίου.

[Νωρίτερα]

Διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παραταγμένες στην Βασιλέως Γεωργίου. Το μπλόκ των αντιεξουσιαστών που ακολουθεί τις φοιτητικές παρατάξεις πέταξε μολότοφ στις διμοιρίες των ΜΑΤ, τα οποία απάντησαν με κρότου λάμψης και χημικά.

[Νωρίτερα]

Πριν από λίγο ομάδα κρανοφόρων με καδρόνια και σφυριά εισέβαλαν σε ένα σούπερ-μάρκετ στη οδό Αιόλου. Στη συνέχεια μπροστά από το υπουργείο Εργασίας, στην Σταδίου, έσπασαν ένα σκαλοπάτι και πήραν κομμάτια τσιμέντου μαζί τους ενώ έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο του ΟΤΕ στην παλιά Βουλή.

[Νωρίτερα]

Έφτασε μπροστά από την Βουλή η πορεία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

[Νωρίτερα]

Πλησιάζει προς το Σύνταγμα η πορεία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Με δικό της μπλόκ η Λαϊκή Ενότητα με Κώστα Ήσυχο, Ραχήλ Μακρή, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δημήτρη Στρατούλη και Παναγιώτη Λαφαζάνη στην κεφαλή της πορείας.

[Νωρίτερα]

Ξεκίνησε πριν από λίγο η πορεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από την πλατεία Κλαυθμώνος προς τη Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης