ΕΛΛΑΔΑ

Ενημερώνονται και καταθέτουν οι δράστες της επίθεσης στον Γ. Κουμουτσάκο

Ενημερώνονται και καταθέτουν οι δράστες της επίθεσης στον Γ. Κουμουτσάκο
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έξω από τη Βουλή. Ο κ. Κουμουτσάκος βρέθηκε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων στο Σύνταγμα, όπου και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους που βρίσκονταν μεταξύ των συγκεντρωμένων EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Εντοπίσθηκε τα ξημερώματα, της Τετάρτης (11/11), στην περιοχή της Δάφνης, ένας από τους προσδιορισμένους δράστες της επίθεσης σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας που τον αναζητούσαν.

 

Πρόκειται για τον 22άχρονο νεαρό με τα μούσια πίσω από τον αδύνατο άνδρα με το τζόκεϊ, ο οποιος έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό και φωτογραφίες, να γρονθοκοπά το βουλευτή της Ν.Δ.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό, στην περιοχή της Δάφνης, ενώ φορούσε το ίδο μπουφάν με την ημέρα της επίθεσης, τον προσήγαγαν για εξακρίβωση στοιχείων και έλαβε παρέλαβε την κλήτευση σε κατάθεση. Ο 22άχρονος, ζήτησε να λάβει γνώση της δικογραφίας, ενώ ενημερωσε ότι θα μεταβεί στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, για ανωμοτή κατάθεση, παρουσία του δικηγόρου του.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους οι οποίοι αναζητούνται, η μητέρα της 23άχρονης, η οποία έχει καταγραφεί να επιτίθεται και να σκίζει το σακάκι του βουλευτή της ΝΔ, ενημέρωσε για την πρόθεση της κόρης της, να εμφνανιστεί να καταθέσει και νωρίς το μεσημέρι, μετέβη στην Ασφάλεια.

Οι Αστυνομικοί που αναζητούσαν τον άνδρα, με το σακάκι ο οποίος έχει καταγραφεί να κλωτσάει το Γιώργο Κουμουτσάκο στο παρτέρι μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, εντοπισαν τον αδελφό του, ο οποιος ενημερώθηκε για την κλήτευση. Όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, θα ενημέρωσει τον αδελφό του, ο οποίος προτίθεται να μεταβεί στην Κρατική Ασφάλεια, για ανωμοτί κατάθεση, άμεσα, μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, την Παρασκευή (13/11).

Την ίδια ώρα, ο νεαρός με το τζόκεϊ, ο οποίος έχει καταγραφεί να βιαιοπραγεί σε βάρος του Βουλευτή της Ν.Δ, πάρα τις αναζητήσεις, δεν έχει εντοπισθεί και οι έρευνες, συνεχιζονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ