ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επιδείνωση του καιρού με χιόνια και τσουχτερό κρύο

EUROKINISSI/φωτογραφια

Για νέα επιδείνωση του καιρού από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης, προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, από το βράδυ της Πέμπτης αναμένονται χιονοπτώσεις, κατά περιόδους σε ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε σχετικά πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν την Πέμπτη το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη, ακόμη και σε πιο πεδινές περιοχές, καθώς και σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Την Παρασκευή αναμένεται να χιονίσει, τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως στη Χαλκιδική και από τα 200 μέτρα υψόμετρο και πάνω. Από το απόγευμα αναμένονται χιόνια στη Θεσσαλία, από τα 200μ., στην κεντρική και ανατολική Στερεά και την Εύβοια, από τα 300-400μ., και στη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο από τα 400-500 μέτρα.

Χιόνια αναμένονται και το Σάββατο, τόσο στις προαναφερθείσες περιοχές, όσο και στα ημιορεινά της Κρήτης, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν σε όλα τα ηπειρωτικά και το βράδυ θα σταματήσουν.

Παγετός αναμένεται τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης