Απεργία 8 Δεκεμβρίου: Έτσι (δεν) θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Μέρα ταλαιπωρίας η σημερινή για το επιβατικό κοινό, καθώς τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς θα γίνονται μετ' εμποδίων λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.
Στην Αθήνα, τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ) θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας από τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα ως τη λήξη της βάρδιας.
Θα εκτελούν δηλαδή κανονικά τα δρομολόγιά τους 10:00-16:00.
Λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνουν στα αμαξοστάσια από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και θα αποσυρθούν στις 9 το βράδυ. Στο διάστημα 09:00-21:00 θα εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγιά τους.
Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που θα τραβήξουν χειρόφρενο στα λεωφορεία, τα οποία θα κινηθούν με προσωπικό ασφαλείας.

Θερινό ωράριο στο ρεύμα - Πότε ισχύουν οι μειωμένες χρεώσεις
02:00
Youth Pass: Πώς θα κάνετε αίτηση - Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα
01:00
Επίδομα Παιδιού: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
00:30
Μελόνι: Θα ζητήσουμε αναθεώρηση των ιδεολογικών κανόνων της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας
23:58